Roterende trommeldroger

Binda Drying Granulating Equipment Co., Ltd. is een van de professionele fabrikanten van roterende trommeldrogers in China en leveranciers van roterende trommeldrogers in China. Ons bedrijf, opgericht in 2007, bevindt zich in de buurt van Jiaoxi Ancient Town, Zhenglu Town, met een prachtig landschap en gemakkelijk vervoer.
We houden ons voornamelijk bezig met de productie van een reeks roterende trommeldrogers enzovoort. Op dit moment is de apparatuur die we ontwerpen en produceren op grote schaal gebruikt in veel belangrijke industriële gebieden, zoals farmacie, voedingsmiddelen, chemische industrie, keramiek, metallurgie, diervoeders, biologische en landbouwproducten en nevenproducten diepe verwerking, gemodificeerde zetmeelproductielijn, polyacrylamide droogproductie lijn enzovoort. , Drogen van slib, enz.
Om de levertijd te verstevigen beschikt ons bedrijf over complete hardware faciliteiten zoals knip- en vouwmachines, lasmachines, boormachines, freesmachines, snijmachines en laserapparatuur. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons een trommeldroger koopt. Het bedrijf is geslaagd voor de IS09001-certificering, certificering op het gebied van gezondheid op het werk, AAA-kredietcertificering voor ondernemingen en de mixer en peddeldroger zijn geslaagd voor de EU CE-certificering.
Aangepaste Roterende trommeldroger gemaakt in China kan worden gekocht tegen een lage prijs of een goedkope prijs. Binda Drying Granulating Equipment is een hete Roterende trommeldroger fabrikant en leverancier in China. Daarnaast hebben we onze eigen merken en ondersteunen we ook grootverpakkingen. Als ik nu een bestelling plaats, hebben jullie die dan op voorraad? natuurlijk! Indien nodig leveren wij niet alleen prijslijsten maar ook offertes. Als ik groothandel wil, welke prijs geef je me dan? Als uw groothandelshoeveelheid groot is, kunnen we de fabrieksprijs leveren. U bent van harte welkom om naar onze fabriek te komen om stabiele kwaliteit Roterende trommeldroger te kopen, wat stabiele prestaties is. U kunt er zeker van zijn dat u kortingsproducten bij ons koopt. We kijken ernaar uit om met u samen te werken, als u meer wilt weten, kunt u ons nu raadplegen, we zullen u op tijd antwoorden!