Flitsdroger

Changzhou Binda Drying Granulating Equipment Co., Ltd. is gevestigd in de buurt van Jiaoxi Ancient Town, Zhenglu Town, met een prachtig landschap en gemakkelijk vervoer. Ons bedrijf is opgericht in 2007 en is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en ontwerp van drogers, mixers en granulators. En fabricage.
Om de levertijd te verstevigen beschikt ons bedrijf over complete hardware faciliteiten zoals knip- en vouwmachines, lasmachines, boormachines, freesmachines, snijmachines en laserapparatuur.
Het bedrijf is geslaagd voor IS09001-certificering, beroepsgezondheidscertificering, AAA-kredietcertificering voor ondernemingen, mixer, peddeldroger, vibrerende wervelbeddroger, vacuümharkdroger, snelle centrifugale sproeidroger, dubbele kegel roterende vacuümdroger, molen, roterende flitsdroger, schommel deeltjesmachine, high-speed mengmechanisme granulator, roterende extrusie granulator, schijf continue droger, schroef extrusie granulator is geslaagd voor de CE-certificering van de Europese Unie。
Op dit moment wordt de apparatuur die we ontwerpen en produceren op grote schaal gebruikt in veel belangrijke industriële gebieden, zoals farmaceutica, voedsel, chemicaliën, keramiek, metallurgie, diervoeders, biologische en landbouwproducten en nevenproducten, diepe verwerking, gemodificeerde zetmeelproductielijnen, polyacrylamide-droogproductielijnen , slibdroging, enz. gebruiken.
Volgens verschillende technologische vereisten kan het doel van drogen, granuleren en mengen worden bereikt. Onze producten zijn samengesteld uit droogseries, granuleerseries, mengseries, breekseries, stofverwijderingsseries en warmtebronseries.
Aangepaste Flitsdroger gemaakt in China kan worden gekocht tegen een lage prijs of een goedkope prijs. Binda Drying Granulating Equipment is een hete Flitsdroger fabrikant en leverancier in China. Daarnaast hebben we onze eigen merken en ondersteunen we ook grootverpakkingen. Als ik nu een bestelling plaats, hebben jullie die dan op voorraad? natuurlijk! Indien nodig leveren wij niet alleen prijslijsten maar ook offertes. Als ik groothandel wil, welke prijs geef je me dan? Als uw groothandelshoeveelheid groot is, kunnen we de fabrieksprijs leveren. U bent van harte welkom om naar onze fabriek te komen om stabiele kwaliteit Flitsdroger te kopen, wat stabiele prestaties is. U kunt er zeker van zijn dat u kortingsproducten bij ons koopt. We kijken ernaar uit om met u samen te werken, als u meer wilt weten, kunt u ons nu raadplegen, we zullen u op tijd antwoorden!