Changzhou Binda Drying Granulating Equipment Co., Ltd. is gevestigd in de buurt van Jiaoxi Ancient Town, Zhenglu Town, met een prachtig landschap en gemakkelijk vervoer. Ons bedrijf is opgericht in 2007 en is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en ontwerp van drogers, mixers en granulators. En fabricage.

Om de levertijd te verstevigen beschikt ons bedrijf over complete hardware faciliteiten zoals knip- en vouwmachines, lasmachines, boormachines, freesmachines, snijmachines en laserapparatuur.

Het bedrijf is geslaagd voor de IS09001-certificering, certificering op het gebied van gezondheid op het werk, AAA-kredietcertificering voor ondernemingen en de mixer en peddeldroger zijn geslaagd voor de EU CE-certificering. De nieuwe energiebesparende oven voor het drogen van landbouw- en neventakproducten heeft in 2015 een praktisch patent verkregen en was in 2008 in Shenzhen. productkwaliteit en hoogwaardige after-sales service, het heeft het vertrouwen en de steun van klanten in binnen- en buitenland gewonnen.

Op dit moment wordt de apparatuur die we ontwerpen en produceren op grote schaal gebruikt in veel belangrijke industriële gebieden, zoals farmaceutica, voedsel, chemicaliën, keramiek, metallurgie, diervoeders, biologische en landbouwproducten en nevenproducten, diepe verwerking, gemodificeerde zetmeelproductielijnen, polyacrylamide-droogproductielijnen , slibdroging, enz. gebruiken.

Volgens verschillende technologische vereisten kan het doel van drogen, granuleren en mengen worden bereikt. Onze producten zijn samengesteld uit droogseries, granuleerseries, mengseries, breekseries, stofverwijderingsseries en warmtebronseries.

Het bedrijf houdt zich aan het zakelijke principe van "uitstekende kwaliteit en prestige eerst", keurt een wetenschappelijk managementmodel goed, implementeert hoge kwaliteitsnormen en vormt een complete set kwaliteitsmanagementsystemen, waarbij geavanceerde, energiebesparende, complete en betrouwbare ontwerpschema's worden geformuleerd en perfecte after-sales service wordt alom geprezen door klanten.

Het technische ontwerp van Binda Dry is gebaseerd op de combinatie van theoretische kennis en praktijk, ontwikkelt en verbetert voortdurend meer vitale producten, richt zich op de behoeften van de klant, streeft voortdurend naar perfecte veranderingen in details en bouwt langdurige goede samenwerkingsrelaties op met klanten. Om meer waarderuimte te creëren, hebben we onderzoek gedaan, hard gewerkt en voor al uw behoeften...

"Binda mensen" aanhoudende achtervolging, uitstekende reputatie, high-end kwaliteit, nuchter en van harte samen te werken met de binnenlandse nieuwe en oude klanten om briljant te creëren.Binda Drogen Bedrijfscultuur

Kracht komt van zorgvuldige constructie; zelfvertrouwen komt van verheven doelen!


Kernwaarden:waarheid zoeken, innovatie, hard werken, ondernemend.

Kwaliteitsbeleid:bouw een geweldige muur van kwaliteit, klanttevredenheid als doel, creëer de toekomst!

Ondernemingsgeest:gebaseerd op eerlijkheid, innovatie en verreikend

Aspiraties van ondernemingen: moedig doorgaan, hardwerkend, toegewijd en gelukkig, klanttevredenheid

Bedrijfsfilosofie:verenigde inspanningen, op kwaliteit gericht, klant eerst!

Talentenconcept:mensen kennen en goed doen, een prachtig leven bereiken

Ondernemingsprincipe:Focus op kwaliteit, streef naar perfectie, leg de nadruk op geloofwaardigheid en maak beloftes.

Ontwikkelingsstrategie:Stabiel en stabiel, samenwerken, technologische innovatie!

Veiligheidsconcept:veilige productie, leven eerst, continue verbetering!

Filosofie leren:ken de tekst en beleefdheid, studeer ijverig, denk goed na, pas toe wat je hebt geleerd

Serviceconcept:hoffelijk, uw tevredenheid is onze eeuwige achtervolging.